Saa tuttavaks vabatahtlikuga: Eda

Loe lähemalt inimestest, kes tegutsevad Sõbralt Sõbrale poodides vabatahtlikena ja põhjustest, miks nad seda teevad.

EDA

Vabatahtlikuna toimetanud peaaegu aasta

Millega Sa igapäevaselt tegeled?

Ma olen elu aeg olnud juuksur, aga hetkel ma olen ettevõtja. Me teeme betoonist sisekujunduselemente. Igapäevaselt ma tööl ei käi, mu hobi ongi minu töö.

Miks oled Sina vabatahtlik?

Mulle lihtsalt meeldib, see on selline tore vaheldus. Kuna ma tegelikult ise asjade kogumist üldse ei salli, aga mulle asjad õudselt meeldivad, siis tulen siia ja pakin neid lahti ja siis on nagu jõulud. Nii huvitav on, mulle lihtsalt meeldib.

Mis on kõige naljakam seik, mis Sul on vabatahtlikuna juhtunud?

Minuga ei olegi vist naljakat olnud, aga nalja saab kogu aeg. Teiste kohta ma võin rääkida, no see et meie Sille. Kui ma olen tagatoas, tuleb ta sinna ja vaatab asju ja siis küsib, et aga miks ma siia tulin, Malle saatis mind, aga miks ta saatis mind. Ja siis ta läheb ette tagasi.

Ühine meiega ja paneme koos hoolimise ringlema!

Kui oled huvitatud vabatahtlikuks tulemisest, ootame sind heal meelel. 

Loe lähemalt: www.sobraltsobrale.ee/tulevabatahtlikuks

Jaga seda postitust

Lahtiolekuajad pühadel

Lahtiolekuajad pühadel Pühadel on Sõbralt Sõbrale kauplustes lahtiolekuajad muutunud. Rahulikke pühi! Related posts: Vähem jõulustressi, rohkem jõulurõõmu Lahtiolekuajad pühadel

Loe lisaks