Saa tuttavaks vabatahtlikuga: kohvikupidaja Monica

Loe lähemalt inimestest, kes tegutsevad Sõbralt Sõbrale poodides vabatahtlikena ja põhjustest, miks nad seda teevad.

MONICA

Vabatahtlikuna toimetanud pool aastat

Millega Sa igapäevaselt tegeled?

Mul on väike kohvik, aga seal ei tööta ma päris iga päev. Mul on ka natukene vaba aega ja siis ma käingi siin.

Miks oled Sina vabatahtlik?

Sellepärast, et see on vabatahtlik – ma saan teha, mida ma tahan. Ma ei saa siin võib-olla käia iga nädal, aga ma käin, kui võimalik, ja aitan. Kui see mulle ei meeldiks, siis ma siin ei käiks.

Kas vabatahtlikuna nalja ka saab?

Mina käin siin tavaliselt siis, kui kliente ei ole. Uut kaupa välja sättimas, paigutamas ja aitan laos. Selle seltskonnaga siin saabki iga päev nalja, siin on nii palju naljakaid, vahvaid, lahedaid inimesi, et siin naerdakse iga päev.

Miks tulla Sõbralt Sõbrale vabatahtlikus?

Kindlasti soovitan. Selles mõttes, et leia see, mis sulle meeldib ja panusta. Ma arvan, et see ongi kõige tähtsam, et sa saad midagi anda, midagi mida sina oskad, mida sa suudad, mida sa tahad ja mis sulle meeldib. Seda jagada teistega.

Ühine meiega ja paneme koos hoolimise ringlema!

Kui oled huvitatud vabatahtlikuks tulemisest, ootame sind heal meelel. 

Loe lähemalt: www.sobraltsobrale.ee/tulevabatahtlikuks

Jaga seda postitust

Lahtiolekuajad pühadel

Lahtiolekuajad pühadel Pühadel on Sõbralt Sõbrale kauplustes lahtiolekuajad muutunud. Rahulikke pühi! Related posts: Vähem jõulustressi, rohkem jõulurõõmu Lahtiolekuajad pühadel

Loe lisaks